Спонзори

ПРОГРАМАТА ФИНАНСИСКИ Е ПОДДРЖАНА ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

 

 

ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР:

 

 

 

ЕКО ПАРТНЕРИ:

 

   

 

 

СПОНЗОРИ:

 

       

 

 

МЕДИУМСКИ ПОКРОВИТЕЛИ:

 

                      

 


 

МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА Е ЧЛЕН НА: