Концерт по повод годишнината од смртта на Делчев

06.05.2021 [Четврток] @ 18:00
Редовна програма / Концертна сала

Солисти: Илина Митревска и Десислава Тодорова

 

Програма:

E. Grieg - Solveig's song - солист: Илина Митревска

G. F. Handel - Xerxes, "Né men con l'ombre"- солист: Илина Митревска

P. Mascagni - "Cavalleria Rusticana", Intermezzo

W. A. Mozart - "Maurerische Trauermusik"

J. Sibelius - "Valse triste"

L. van Beethoven - Symphony No. 7, 2 став

J. Offenbach - "Barcarolle" солисти: Илина Митревска и Десислава Тодорова

J. Bizet - Carmen, "Carrau, pique..." солист: Десислава Тодорова

 

 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31