Клавишите на Арда

24.03.2021 [Среда] @ 19:00
Редовна програма / Камерна сала

Програма:

Ј. Хаjдн: Пијано соната во Es-dur, Hob. XVI/52, L. 62

Д. Скарлати: 5 Сонати

K27 h-moll

K37 c-moll

K466 f-moll

K450 g-moll

K17 F-dur

 

Р. Шуман: Алегро во h-moll, op. 8

 

Ј. Брамс: Рапсодии, op. 79

Agitato – h-moll

Molto passionate, ma non troppo allegro – g-moll

 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31