ЕДНА НОЌ ВО АМЕРИКА

01.12.2017 [Петок] @ 20:00
Џез концерт / Концертна сала
Диригент: Џијан Емин
Уживајте во звуците на „One night in America“ - голем добротворен концерт на американска музика во изведба на Биг бендот на ЗЏМ кој ќе се одржи во новата зграда на Македонската филхармонија на 1 декември 2017 /петок/ од 20 часот. „One night in America“ е замислен како едно патување низ најпопуларните композиции на американскиот поп и џез од Френк Синатра до Ела Фицџералд. Средствата од концертот ќе бидат наменети за хуманитарни цели. Концертот го организира Македонско – американската алумни асоцијација (МААА).
 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31