Шубертова вечер

20.11.2017 [Понеделник] @ 20:00
Рецитал / Камерна сала

Ф. Шуберт: Соната – фантазија бр.18, D 894

 • Molto moderato e cantabile
 • Andante
 • Menuetto:Allegro moderato – Trio
 • Allegretto

 

Ф. Шуберт - Шест музички моменти, D 780

 

 • Moderato
 • Andantino
 • Allegro moderatо
 • Moderato
 • Allegro vivace
 • Allegretto
 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31