СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

21.11.2019 [Четврток] @ 20:00
Редовна програма / Концертна сала
Диригент: Борјан Цанев

Ј. Брамс: Концерт за пијано и орекстар бр.1

Т. Зографски: Фантазија Корале*

Ф. Иванов: Варијации „Среќен роденден“

*85 години од раѓањето на композиторот

 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31