Филхармонија на
Република Северна Македонија
Бул „Гоце Делчев“ бр. 2,
1000 Скопје
 
e-mail: contact@filharmonija.org.mk
Тел: +389(0) 2 3118 450
Факс: +389 (0) 2 3165 753
 
 
Билетарница: +389 (0) 2 3238 182; ‎
+389 (0) 71 393 282; bileti@filharmonija.org.mk
 
(Билетарницата на Македонската филхармонија се наоѓа спроти Музичкото училиште "Илија Николовски - Луј")

 

Работно време:

понеделник - петок 10:00-20:00 часот;

сабота од 10:00-14:00 часот.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Директор:
Тина Иванова
contact@filharmonija.org.mk
 
Продуцент:
Ангел Спироски
angel.spiroski@filharmonija.org.mk
 
Правна служба:
Катерина Смическа
katerina.smiceska@filharmonija.org.mk
 
Сметководство:
Анита Петровска-Трајчева
anita.petrovska@filharmonija.org.mk
 
Маркетинг:
Мери Црвенковска
marketing@filharmonija.org.mk
 
Односи со јавноста:
Ангелина Димоска
angelina.dimoska@filharmonija.org.mk

 

 
*
*
*

* Полиња потребни за успешно да се прати пораката.