Артисти / Претходни сезони

Ален Бурибајев

Казахстан

Густав Кун

Австрија

Даниел Рајскин

Русија / Холандија

Ејми Диксон

Австралија

Елена Мошуц

Романија / Швајцарија

Каролина Ејк

Германија

Корби Велч

САД/Германија

Лука Дебарг

Франција

Луси Хорш

Холандија

Мидори

Јапонија

Милан Силјанов

Швајцарија / Македонија

Николае Молдовеану

Романија / Швајцарија

Николас Алтштед (виолончело)

Германија / Франција

Олга Шепс

Германија

Питер Мур (тромбон)

Велика Британија

Премил Петровиќ

Србија / Австрија

Роман Симовиќ

Црна Гора / Велика Британија

Румон Гамба

Велика Британија

Сара Касл (мецосопран)

Нов Зеланд / Велика Британија

Со Аватсуџи

Јапонија

Сојанг Јун

Јужна Кореа

Суат Арикан

Турција

Хајке Веселс

Германија

Џеси Милинер

Германија

Штефан Дор

Германија