Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


Информации за продажба на билети


Билетите за концертите на Македонската филхармонија може да се купат на билетарницата лоцирана во Дом на АРМ. 

За Божикниот концерт со виртуозот Џулијан Рахлин, кој ќе се одржи на 7 јануари во МОБ, билетите ќе се продаваат на билетарата во Дом на АРМ, која што ќе работи и на 4,5 и 6 јануари од 10 до 15 часот.

За информации и резервации обратете се на телефонскиот број 02/3238 182 или на e-mail: marketing@filharmonija.org.mk

Билетите можат да се купат и онлајн преку веб-страните: www.karti.com.mk или www.mktickets.mk

Повторно оваа сезона Македонската филхармонија ги овозможува претплатничките циклуси:

 

FORTISSIMO– 8700 ден.

Претплата на целата сезона на Македонска филхармонија – ги вклучува сите концерти.

 

MEZZO–  3900 ден. Избор од10 концерти

 

06 октомври 2016

ОТВОРАЊЕ НА КОНЦЕРТНА СЕЗОНА/

ЖИВОТОТ НА ХЕРОЈОТ

 

03 ноември 2016

ИМПРЕСИИ

 

10 ноември 2016

ENFANT TERRIBLE

 

01 декември 2016

АЛХЕМИЈА

 

26 јануари 2017

ГРОТЕСТКА

 

23 февруари 2017

ВИОЛИНИСКИ БРАВУРИ

 

16 март2017

ЧАЈКОВСКИ: СМЕА И ТАГА

 

06 април 2017

АВТЕНТИЧНОСТ И БАРТОК

 

27 април 2017

ГЛАСОТ НА СЛАВЕЈОТ

 

05 мај 2017

ББ

 

PIANISSIMO– 1700 ден. Избор од 5 концерти

 

27 октомври 2016

РАПСОДИЈА

 

03 ноември 2016

ИМПРЕСИИ

 

02 февруари 2017

ПОЕЗИЈА И ДРАМА

 

09 март 2017

АЛХЕМИЈА

 

27 април 2017

ГЛАСОТ НА СЛАВЕЈОТ

Претплатите може да се набават со промотивен попуст до 1октомври 2016.