Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


Спонзори

       Медиумски спонзори

                               Покровители

Покровител на циклусот „Кирилица“ е Министерката за култура на Р. Македонија г-ѓа Елизабета Канческа-Милевска

Покровител на Симфониските концерти за деца е г-ѓа Маја Иванова, сопруга на Претседателот на Р. Македонија