Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ПРОЛЕТ ВО НОЕМВРИ (17.11.2016)


Дом на АРМ


Диригент: Кејс Скалионе (САД)
Солист: Џорџ Ли - пијано (САД)

L. V. Beethoven: Концертза пијано и оркестар бр. 1, C-dur оп. 15

R. Schumann: Симфонија бр. 1 B-dur оп. 38

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ