Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ЧАЈКОВСКИ: СМЕА И ТАГА (16.03.2017)


Дом на АРМ


Диригент: Кејс Скалионе (САД)
Солист: Иштван Вардаи - виолончело (Унгарија)

P. I. Tchaikovsky: Рококо варијации за виолончело иоркестар оп.33

P. I. Tchaikovsky: Симфонија бр. 6 b-moll оп. 74„Патетична“

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ