Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


ENFANT TERRIBLE (10.11.2016)


Дом на АРМ


Диригент: Емил Табаков (Бугарија)
Солист: Ѓорѓи Димчевски - виолина

S. Prokofiev: Симфонија бр. 1 оп. 25 „Класична“

S. Prokofiev: Концерт за виолина и оркестар бр. 1 D-dur оп.19

W. A. Mozart: Симфонија бр. 39 Es-dur K543

Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ