Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
АВТЕНТИЧНОСТ И БАРТОК
назад кон претходна страна


АВТЕНТИЧНОСТ И БАРТОК (06.04.2017)


Дом на АРМ


Солист: Нинг Фенг - виолина (Јапонија)

B. Bartok: Концерт за виолина и оркестар бр. 2 Sz 112

Информации за следниот концерт

МОЦАРТ VS ШЕНБЕРГ
30.03.2017
Дом на АРМ

W. A. Mozart: Концертза хорна и оркестар бр. 1

W. A. Mozart: Концертза хорна и оркестар бр. 4

A. Schoenberg: Пелеаси Мелисанда
ЦИКЛУСИ