Галерија Пријатели Контакт Годишна програма logoFacebook logoTwitter
назад кон претходна страна


АЛХЕМИЈА (01.12.2016)


Дом на АРМ


Диригент: Даниел Рајскин (Русија)
Солист: Ксенија Сидрова (Латвија)

J. Hetu: На бреговите на реката Сент Морис

A. Piazzolla: „Аконкагва“ концерт за бандонеон и оркестар

N. Rimsky-Korsakov: Симфониска свита „Шехерезада“ оп. 35
Информации за следниот концерт

ЦИКЛУСИ